🔸به گزارش روابط عمومی اداره کل امورعشایرخوزستان مراسم تجلیل از خادمان سفرهای نوروزی، عصر امروز 23 فروردین با حضور محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور و وزارا و مسئولین عالیرتبه 28 دستگاه عضو ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر از جمله وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، وزیر راه و شهرسازی و سرپرست سازمان امور عشایر ایران برگزار شد.
🔹در این مراسم که در مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی برگزار شد، “سیده صنوبر حسینی” از عشایر کارآفرین استان خوزستان که با همکاری اداره کل امورعشایر خوزستان و برپایی سیاهچادر در محور شوشتر، به کاهش تصادفات در نقطه حادثهخیز کمک کرده بود، به عنوان یکی از خادمان برتر سفرهای نوروزی تجلیل شد.
🔸نوروز امسال بیش از ۵۰۰ نوروزگاه و سیاه چادر عشایری در استان خوزستان از سوی امور عشایر استان و با همکاری اتحادیه ها و تعاونی های عشایری برپا شد که به معرفی شیوه زندگی و آداب و رسوم کوچندگان کشور و استقبال و پذیرایی از مسافران نوروزی پرداختند.
🔹این نوروزگاه ها همچنین درنگ گاهی برای استراحت و رفع خستگی مسافران نوروزی در 30 کیلومتری ورودی شهرهای کشور بود.